Google Website Translator Gadget

vrijdag 10 december 2010

Dr Maes

Michael Maes berichtte ons de achtergronden van zijn vertrek naar Thailand als volgt:


“Ik heb Belgie verlaten na jarenlange tegenwerking. Mij werd het leven zuur gemaakt.

De "academische" specialisten en verzekeringsartsen noemden mij openlijk: een laboratoriumrat, een natuurarts, een kwakzalver, een te mijden persoon, niet eens een psychiater, niet eens een arts. Mijn buitenlandse assistenten werden het land uitgewezen of uitgezet. Ik werd bedreigd door het Rijksinstituut voor Sociale Zekerheid. Ik werd vervolgd door de Orde der Geneesheren omwille van mijn ontdekkingen betreffende ME/CVS.

De commissie voor medische ethiek heeft mij belet nog enig onderzoek in Belgie te verrichten. Hoewel ik nu de belangrijkste onderzoeker ben in Europa in mijn doelgebied, gebaseerd op de citation en H-index, werd ik door deze commissie onbekwaam verklaard nog onderzoek te mogen voeren bij ME/CVS. Onderzoek naar ME/CVS werd als niet relevant gebrandvlekt en alle internationale onderzoeksinstituten waar ik mee samenwerk, worden tevens als inadequaat geoormerkt.

Het Rijksinstituut, de Orde en de etische commissies worden bestuurd door het Ministerie van Volksgezondheid dat per decreet heeft uitgevaardigd dat CVS dient behandeld te worden met CGT/GET en zeker niet biologisch mag benaderd worden.

Een en ander kunt u lezen in mijn boek: "NOOIT MEER MOE", dat verschijnt midden januari 2011.”

Voila, weer een arts minder voor de ME/CVS patienten.
Wie durft nog te beweren dat wij leven in een zorgstaat? Alle artsen die ME/CVS patienten helpen, worden systematisch verwijderd. Met dank aan de overheid, Riziv, professor Van Houdenhove en verzekeringen.

Geen opmerkingen: