Google Website Translator Gadget

maandag 28 februari 2011

Operatie "Stop kritisch denken"

Het uur van de waarheid is aangebroken. Medische verzorging is een recht op papier. In de praktijk durft het al ineens anders uit te draaien. Vandaag zitten we klem in monopolitische medische wanpraktijken waarbij patiënten en bepaalde artsen de volle pot betalen.


Is het geen basisprincipe in de geneeskunde dat een patiënt vrij is in het kiezen van zijn arts, het recht heeft om te weten en de meest aangepaste behandeling zou moeten kunnen krijgen om optimaal te functioneren? Deze elementaire menselijke voorwaarden worden hoe langer hoe meer met de voeten getreden. Een patiënt kan dezer dagen blijkbaar noch zijn arts kiezen noch verzekerd zijn van de behandeling die zijn conditie het best zal verbeteren.

Wat is het nut van een algemene ziekteverzekering als men chronisch zieken schrapt en hun behandelende geneesheren wegpest? Welke zin heeft het als mensen geen vrije keuze meer kunnen maken tenzij ze vallen binnen het plaatje van door de ziekenzorg georchestreerde belangenconflicten en twijfelachtige wetenschap?

Laten we ervan uitgaan dat onze medische autoriteiten allemaal mensen met goede bedoelingen zijn die sterk gemotiveerd zijn om ons te helpen en niet aan ons te kwetsen. Stel nu dat u een arts heeft gevonden die – in tegenstelling tot zijn collega's - uw gezondheid heeft kunnen verbeteren. U lijdt aan een ziekte die wordt ontkend. Het ware beter geweest dat u uw rug had gebroken of kanker had. Ze hebben evengoed gevolgen voor de rest van uw leven maar u wordt ten minste au serieux genomen.

En op een dag is die succesvolle arts een doorn in het oog van de ziektezorg. Want deze arts behandelt een ziekte die geclaimd is door mensen zonder geweten. Echte vrijheid in deze ziekte is echter beperkt door overheid gefinancierde behandeling en onderzoek die telkens weer hetzelfde deuntje herhalen. Niets innoverend komt uit die praatbakken. Het zal u dan ook niet verbazen dat het steeds dezelfden zijn die uit deze vetpot graaien. De succesvolle behandeling is plots kwakzalverij want wetenschappelijk niet bewezen. Hoezo, is ons leven dan niets waard? Bestaan wij niet? Zijn wij gedoemd om levenslang bedlegerig te zijn? Bestaat het woord levenskwaliteit in de bijbel van de artsen? Stopt kritisch denken zodra men zijn diploma van arts heeft? Je zou het haast geloven.

Het proces tegen dr. Coucke is een proces tegen alle ME/CVS patiënten. Het betekent het einde van de vrije keuze van arts, behandeling en een ontkenning van de ziekte ME/CVS in het algemeen.

Laten we duidelijk zijn, niet iedereen heeft de behandeling van Dr Coucke nodig en dat beweert hij ook niet. Hij zoekt wel naar een mogelijke oorzaak en helpt indien nodig. Wat een arts betaamt en waar zijn collega's van de ziekenfondsen ook mee instemden.

De orde der geneesheren is bemand door mensen die een nauwe banden hebben met de CVS-referentiecentra alsook de ziekenfondsen. Wetende dat er inmiddels tienduizenden patiënten zijn die ME/CVS hebben en dat het zeer lang duurt vooraleer men van de acute fase in de chronische fase evolueert, is de som snel gemaakt.

Operatie “Stop kritisch denken” mist zijn effect niet. Het merendeel van de medische sector, de regering, de bevolking en de media is er inmiddels van overtuigd dat de oorzaak bij de patiënt ligt. Niets is minder waar, de grootste specialisten ter wereld hebben inmiddels alle bewijzen op tafel gelegd.

Het dramatische gevolg is wel dat de regering bespaart waar ze kan. Het uitsluiten van artsen is de volgende stap in een financieel construct om de geldkraan dicht te draaien.

Wat ze blijkbaar niet beseffen is dat deze door geldpolitiek desastreuze gevolgen voor de volksgezondheid zal hebben. Daar liggen ze echter niet wakker van. Tegen dan is hun mandaat verlopen en zitten ze veilig op een andere ministerspost of in de oppositie. Met een beetje geluk is tegen dan ook een mogelijke rechtszaak niet meer mogelijk wegens verjaring van de feiten. Zolang ze de ziekte uit de boekjes kunnen houden, zitten ze veilig. Al is dat zelfs een aanfluiting van de wet want de ziekte ME is reeds sinds 1969 erkend door de Wereldgezondheidsorganisatie en geclassificeerd als neurologische aandoening onder de code ICD10 G93.3.
Men zou de psychiaters en beleidsvoerders die er alles aan doen om de ziekte M.E. niet medisch te behandelen kunnen vergelijken met de despoten in de Arabische wereld. Alleen maar hypocrisie. Zolang ze aan de macht zijn, rijven ze geld binnen. Handjes worden geschud op topniveau, onderzoeksfondsen gaan steeds naar dezelfden, kranten schrijven meningen i.p.v. feiten, vriendjespolitiek houdt hen in het zadel. Ons kent ons. De duizenden patienten worden jarenlang onderdrukt, alle smeekbeden genegeerd.

Hoezo democratie?

Het is tijd om samen te komen als vreedzame krijgers wiens missie het is om de ziel van de geneeskunde te redden.

Dag 384 XMRV

Ik voel me weer goed deze ochtend. Zelfs een halfuur vroeger opstaan dan gewoonlijk lukt me. Er zijn wegenwerken tot eind november voorzien en vanaf vandaag wordt het telkens extra 4 kilometer omrijden om naar school te gaan. Dat wordt een zware benzinerekening.


Deze ochtend staat mijn besluit vast. Ik ga me laten testen op XMRV serologie. En ditmaal breng ik het bloed zelf naar Brussel. De laatste keer dat ik dergelijke afstand (40km) heb gereden was juni vorig jaar! Er mag niets fout gaan. Het bloed moet op kamertemperatuur blijven. Niet te veel gemanipuleerd. Niets. Een stoel wordt me vriendelijk aangeboden. Ik reken ter plekke af met Visa. Mijn bloed vertrekt mee volgende week. Tegen mei ken ik mijn ‘lot’. Woehoe, dat ging goed! Ik kan het zelf amper geloven. Vorige week had ik zelfs nog moeite om zelf even 2 km te rijden. Die griep heeft toch iets gedaan ... mijn bioritme terug herzet, niet te begrijpen?!

Als de uitslag van de XMRV negatief is, ga ik me eerst focussen op endocrinologie. Mijn zware val op mijn veertiende heeft misschien mijn hypofyse ontregeld. Een wiplash kan jaren later veel problemen geven las ik vroeger. Een ontregelde HPA-as geeft immuniteitsproblemen. Ik weet ook niet meer waar ik het moet zoeken. Als ik maar beter word ... en dikker.

Info:

Otto Warburg discovered the mechanism of cancer cells during the 1930s. He received a Nobel Prize for his discovery. But the allopathic medical system marginalizes his findings. His research results are not taught in medical schools.

Amazingly, cancer cells develop as a survival mechanism. When cells can no longer metabolize with oxygen, they switch to burning glucose in order to metabolize nutrients. In other words, the cells go from respiration to fermentation. This is why all true non-mainstream cancer healing modalities forbid sugar consumption.

It was also determined that low pH, or acidosis, is the condition that forces cells to adapt from respiration to fermentation. Cancer patients have pH readings between 4 and 5, while totally healthy humans register 7 and above. Between those two extremes, immune systems are susceptible to other nagging or minor health problems.

So pH determines oxidizing capacity.

Learn more: http://www.naturalnews.com/031150_cancer_prevention.html


Who?
Otto Warburg

In 1924, Warburg hypothesized that cancer, malignant growth, and tumor growth are caused by the fact that tumor cells mainly generate energy (as e.g. adenosine triphosphate / ATP) by non-oxidative breakdown of glucose (a process called glycolysis). This is in contrast to "healthy" cells which mainly generate energy from oxidative breakdown of pyruvate. Pyruvate is an end-product of glycolysis, and is oxidized within the mitochondria. Hence and according to Warburg, cancer should be interpreted as a mitochondrial dysfunction.

Warburg also wrote about oxygen's relationship to the pH of cancer cells internal environment. Since fermentation was a major metabolic pathway of cancer cells, Warburg reported that cancer cells maintain a lower pH, as low as 6.0, due to lactic acid production and elevated CO2. He firmly believed that there was a direct relationship between pH and oxygen. Higher pH means higher concentration of oxygen molecules while lower pH means lower concentrations of oxygen.[citation needed]

Bron: WikipediaAls ik dit goed begrijp, is de reden waarom er zoveel meer kanker voorkomt bij ME/cvs patienten dus poepsimpel. Dezelfde mitochondriale dysfunctie is reeds vastgesteld bij ME/cvs patienten en doe daar nog een beetje verzuring van het weefsel aan toe en het balletje is aan het rollen.

Met de kennis dat vitamine D 77% van alle kankers voorkomt, Alkala N het weefsel ontzuurt en neuraal therapie de lichaamscellen ontgift tot in de kern, heb ik al een goede basis om het kankermonster niet aan mijn voordeur te krijgen.

Dag 383 Vitamine D

Terug een dag in bed zoals gewoonlijk maar er zit dus nog potentieel in dat lijf van me. Dat heb ik gisteren weer eens gevoeld. Zaaalig! Jammer dat we gevoel niet kunnen opnemen op film zoals een foto om te koesteren.


Mijn hoofd is sinds de start van de LDN veel helderder geworden. Dat merk ik vnl. aan het typen. Ik heb veel minder woordvindingsmoeilijkheden. Dan wist ik niet meer hoe ik een woord moet schrjven of typ ik het woord in de verkeerde volgore. Alleen als ik teveel lees op een dag, begin ik weer fouten te maken. Ook een gesprek kan ik beter volgen dan vroeger.

Zo las ik vandaag dat vitamine D 77% van alle kankers kan voorkomen! Een tekort van vitamine D bij pasgeborenen (dus door de moeder), gaf ook een verhoogd infectieniveau bij de luchtwegen bij de geboorte.

Ter info, mijn tweede bevalling is (net als de eerste trouwens) een bijna-rampscenario geweest. Een mens vraagt zich achteraf waarom zoiets opnieuw te willen meemaken maar soit.

Eerst kreeg ik een zware allergische reactie op de epidurale vloeistof (lidocaine). Vervolgens kreeg mijn pasgeborene een acute infectie (met als extraatje complicaties aan de luchtwegen) die hem op intensieve zorgen heeft doen belanden.

Toen kon ik gedurende drie maanden mijn bed niet verlaten zonder aanwijsbare redenen. We woonden in de Caraïben dus héél véél zon (veel vitamine D). Na twee jaar ben ik terug aan de slag gegaan.

Als dat geen toeval is. Ik ben er hoe langer hoe meer van overtuigd dat vitamine D een sleutelrol kan spelen in de het vergroten van je slaagkansen om de verwekker van deze ziekte onder de duim te krijgen. Eigenlijk is het een pervers scenario. Door ME/cvs lig je veel in bed en kom je de zon niet meer in, dus maak je geen vitamine D meer aan. Tegelijkertijd is dat net wat je misschien beter kan maken. Dus moet je het in supplement* bijnemen.

En is zonlicht nu niet het enige gratis voorhanden dat overal ter wereld aanwezig is? Free medicine!
*Wel oppassen voor overdosering want het is belastend voor de nieren.

Een streefnorm in je bloed is 100 ook al zeggen de boekjes 32. Vitamine D werkt ontstekingsremmend (darmen!), stimuleert aanmaak natural killer cells, ... Aan zieke mensen verdienen ze nog iets, aan vitaminen niet.

Info:

http://www.massgeneral.org/about/pressrelease.aspx?id=1320

Dag 382 Spelconsole

De vuilkar heeft maar een deel van het grofvuil meegenomen gisteren. Mijn voortuin is herschapen in een zigeunerkamp en het zag er al zo armoedig uit. Mijn buren met hun deftige oprit steken schril af tegen onze verwilderde haag en gras met kale plekken. Ik kijk het met lede ogen aan.


Mijn fysieke kracht laat niet toe om er iets aan te veranderen en hubby is niet gemotiveerd om er iets aan te veranderen.

Latoflexen, een kapotte grasmaaier, ... het staat nu allemaal te pronken voor mijn deur. Ik vang bot bij de eerste zoon. Hij wil ze niet in de auto steken en mee naar het containerpark gaan. Zijn spelconsole werkt hypnotiserender dan een boze moeder. Enkele uren later probeer ik het opnieuw met de andere zoon. Die wil wel.

Tot mijn aangename verrassing blijf ik op de been zonder rare nevenverschijnselen. Ik voel me zelfs redelijk goed. Wat is dat lang geleden. Ik was vergeten hoe dat voelde! Zou de verhoging van de LDN er iets met te maken hebben?

Dag 381 Stel dat

Geen dutje vandaag, alleen platliggen. De uren middagslaap verschoven de afgelopen drie dagen telkens een uur dus dat was al een indicatie.


Ik voel me blijkbaar iets fitter dan voor de griep. Een vreemde vraag spookt door mijn hoofd.

Stel dat:

- Het griepvirus mijn immuunsysteem heeft geactiveerd

- Een spookvirus (eender welk) dat mijn systeem chronisch ondermijnt, van mijn griepsituatie geprofiteerd heeft om extra schade te willen aanrichten (smart stuff of course)

- Mijn geactiveerde immuunsysteem het griepvirus heeft vernietigd en bij gelegenheid ook ten dele het spookvirus dat me ziek maakt.
 
Zou dat technisch mogelijk zijn?

Dag 380 Beauty

Vandaag is verwendag. Een bon bij een beauty-instituut. Het ligt hier al bijna een jaar. Al die tijd uitgesteld omdat het veelal onmogelijk was om twee uur non-stop uit huis te zijn, de verplaatsingen niet meegerekend. Mijn uitspattingen (lees moederlijke taken) concentreer ik meestal op een zaterdag en betaal dan het gelag de rest van de week.


Hubby heeft een dagje vrij en brengt me alvast. Anderhalf uur lang smeert en wrijft een lieve jongedame mijn droog vel soepel. Mijn voeten worden gemasseerd en voelen vederlicht aan. Ik blink en geur als een bloemetje bij het buitenkomen.

Dag 379 Slapeloos

De jongste voelt zich weer slechter de laatste dagen. Hoofdpijn, buikpijn, keelpijn, ... en slapen is nog steeds een ramp.


Ook al erger ik me blauw aan het feit dat een kind meerder malen aan mijn bed staat met de melding dat ie niet kan slapen, diep vanbinnen besef ik dat het wel eens een probleem van ME/cvs zou kunnen zijn. Onze hersenen zijn ook verstoord om degelijk te kunnen slapen.

Deze ochtend stond de ronde vlek weer op zijn kaak, net zoals ik ze heb. Hij wil niet naar school. Ik neem een foto voor de kinderarts of wie het ooit wil aanvaarden als “aanwijzing”. Hij blijft in zijn bedje liggen, springt er niet uit als anders en ik laat hem liggen. Hij slaapt al zo weinig.

Als ik hem niet au serieux neem, wie zal het dan ooit doen?

Dag 378 Neus

De effecten van de verhoging van de LDN manifesteren zich. Het gezeur en ziekelijke gevoel in de borstkast is terug. Alsof er een vuurtje in brandt. In tegenstelling tot gisteren weinig fit vandaag. Het lichaam reageert instant op de substantie. Mijn bewustzijn verandert licht als ik het inneem vlak voor het slapengaan.


De griep is nu 3 weken geleden begonnen. Wat rest is een knallende hoofdpijn bij elke hoestbui of bukken. Alsof mijn aders springen in mijn hoofd. Nog even en het is voorbij.

De AB deed de loopneus gedurende een vijftal dagen stoppen maar nu zijn het weer dikke gekleurde slijmen. Er is straffer spul voor nodig. De zakdoekenindustrie verdient goed aan mij.