Google Website Translator Gadget

zondag 25 juli 2010

Dag 163 Doorbraak

Gelukkig moet hubby niet werken vandaag want met het etentje van gisteren, lig ik in de lappenmand. De pijn is verscherpt en ik verdraag geen licht meer.


Oma wordt op de hoogte gebracht van het 'nieuws'. Ik maak een afspraak bij de huisarts.

Als dit een piste is, kunnen we mogelijk een behandeling vinden en genezen!

Kadet staat te springen om op kamp te gaan. Die vrienden gaan nog pret hebben in de bus met hem! Nog snel een stiekem briefje in zijn rugzak om te zeggen hoeveel we van hem houden.

Mijn geest laat de nieuwe denkpiste van de schimmel niet meer los. Hoop doet leven ook al is mijn nicht zwaar gehandicapt en vangt mijn nonkel overal bot.

Stel dat mijn nonkel het bij het rechte eind heeft, dan:


Als schimmel mij zieker maakt, dan klopt mijn verklaring van enkele jaren geleden dat cholesterolmedicatie mij zieker maakte (en niet alleen vanwege de Q10 depletie).


Info:


Want statines zijn geïsoleerde gifstoffen afgeleid van de schimmel bekend als red yeast rice (Monascus purpurus).

http://en.wikipedia.org/wiki/Red_yeast_rice


Trouwens statines verlagen misschien wel cholesterol, ze verlagen in geen geval de mortaliteit (0,38% meer specifiek.)

Voldoende studies bewijzen dit. Meer info lees je hier:

Are statin drugs good for anybody? Read this review article by Joel Kauffman PhD, Dec 2003, in which the best statin trial results (the HPS simvastatin study) had an absolute reduction of all cause death rate of 0.38% per year. Yet this performance was inferior to the less expensive alternatives of buffered aspirin or Omega-3 oils.(10)

Quote: "The most favorable (statin) trial with seemingly impeccable reporting and minimal financial conflict of interest was the Heart Protection Study (HPS), on simvastatin for 5 years, in which secondary prevention in men (86% of patients) of any unwanted vascular event gave a RR = 0.76 (5.5% absolute, 1.1% per year), and an all-cause death rate drop of 0.38% per year. (Lancet 2002; 360:7-22)

Since this performance is inferior to that of either Bufferin in men or omega-3 fatty acid supplements, both of which have lesser side-effects, and are far less expensive, the logic of prescribing simvastatin seems faulty."(10)

Bent u bereid om daarvoor de neveneffecten te genieten: spierpijn, verlies van denkvermogen, neuropathie, hartfalen, dementie, kanker, erectiestoornissen, ...

Bron: http://jeffreydach.com/2008/01/27/cholesterol-lowering-statin-drugs-for-women-just-say-no-by-jeffrey-dach-md.aspx

Trouwens de verlaging van de waarden van de cholesterol is opgezet spel.

8 van de 9 artsen die ze hebben opgesteld hebben rechtstreeks geld verdiend bij de pharmaceutische bedrijven die statines maken.
Ze bezaten aandelen, gingen rechtstreeks voor hen werken, kreeg een post als voorzitter, ... Pure belangenvermening, niet meer, niet minder.

Bron: http://www.usatoday.com/news/health/2004-10-16-panel-conflict-of-interest_x.htm

Medicijnen die goedgekeurd worden enkele jaren later van de markt gehaald door dezelfde FDA wegens schadelijk voor de gezondheid.

Dag 162 Dromen

Onze kadet gaat morgen twee weken op zomerkamp. De valies is nog steeds niet gemaakt. Niet nodig, niet dringend beweren hij en hubby. Ze bezien het maar. Ik ga een spuitje halen bij oma en hij wil mee voor zakgeld. Kleine opportunist.

Het zichtbare effect van de vitamine B12 spuitjes is minder dan enkele maanden geleden. Toen voelde ik echt een boost de dag erna. Nu is het genuanceerder.

De naalden blijven echter nog even pijnlijk, zelfs met de xylocaine. Na 4 ml heb ik gevraagd ermee op te houden. Het was niet te harden. Net alsof er een stalen pin in mijn lijf zat. De vloeistof trekt door mijn lijf en brengt me net niet aan het overgeven.

Met een pijnlijke arm rij ik terug naar huis.

Hubby heeft na enkele dagen door dat het teveel van het goede is geweest en neemt het huishouden terug 100% over. Zelfs geen wasmachine opzetten. Een last valt van me af.

's Nachts droom ik van dode babies tijdens de zwangerschap keer op keer. Het onderbewustzijn vertelt meer dan je kan vermoeden. Projecten die niet zijn uitgekomen.