Google Website Translator Gadget

donderdag 23 juni 2011

De waarheid over de zonnebank

Af en toe onder de zonnebank gaan is ok. De mens heeft zonnestralen nodig om vitamine D te kunnen aanmaken. De media zou wat voorzichtiger moeten zijn met de onzin die ze verspreidt over huidkanker. Ze halen er steeds de gevallen uit van mensen die veel te lang in de zon blijven liggen en/of aan een ideaalbeeld willen voldoen.

Als ze mensen angst willen aanjagen, zijn ze goed bezig. Moeders smeren hun kroost in met factor 40 van kop tot teen en niemand durft nog buiten te komen op het middaguur. Dat is net het moment dat we zonneschijn omzetten in vitamine D.

Wil je je beschermen tegen ziekten en depressie, ga regelmatig een uurtje in de zon met 40% ontbloot lichaam. Als het weer het niet toelaat, duik onder de zonnebank! De toestellen zijn afgesteld op een optimale straling en leveren hetzelfde resultaat.

Bron: http://www.vitamindcouncil.org/about-vitamin-d/how-to-get-your-vitamin-d/uvb-exposure-sunlight-and-indoor-tanning/

Open letter from Prof Hooper to Prof Hamilton

http://www.meactionuk.org.uk/HamiltonandHawkes.htm


It isn't about science, it is about the money.

Kreeg jij ME/CVS na een vaccinatie?

Ben jij ziek geworden na een vaccinatie? Dan zou je eens moeten overwegen of je geen algemene  immunitaire problemen hebt gekregen ten gevolge van intoxicatie op aluminium.


De ziekte heet Macrophagische Myofasciitis en wordt vaak verward met het Chronische Vermoeidheids Syndroom CVS.

De symptomen zijn spierpijn (95%), vermoeidheid, malaise na inspanning, gewrichtspijn (50-60%) en koortsachtige symptomen (30%). Het kan alleen worden gediagnosticeerd door middel van een spierbiopsie. Een minderheid van patienten klagen over gezichtsverlies en verlies van de controle van de blaas.

De meeste fabrikanten van vaccins voegen aluminium aan hun vaccins toe om de poentie ervan te verbeteren. De Wereld Gezondheidsorganisatie heeft reeds gewaarschuwd dat de dosissen te hoog zijn en de bijsluiters te vaag over de samenstelling maar de aanbevelingen blijven dode letter tot op heden.
Veel artsen hebben geen idee over de toxische doses van vaccins.

Dr. Jean Pilette bestudeerde nauw de samenstelling van vaccins door de bijsluiters te bekijken en te vergelijken. Zokwam hij tot de berekening dat baby's tot wel 170 keer de toegestane toxische doses in hun bloed serum kregen per vaccin (meerdere keren per jaar).

Als je een paar vaccins vlak achter elkaar krijgt, kunnen subcutane noduli zich vormen. Uit micro-analyse is gebleken dat in de macrofagen van deze knobbeltjes er zich aluminium bevindt. Daar worden mensen ernstig ziek van.

Wat bevat veel aluminium?
- Maag reflux medicatie
- Baby melk (vooral op basis van soja)
- Kraanwater (aluminium wordt gebruikt om vuil water schoon te maken)
- Pesticiden
- Vaginale douches
- Zwarte thee
- Gesmolten kaas producten
- Additieven voor levensmiddelen E173, E521, E522, E523, E554, E555, E556, E559
- Aluminium pannen en potten
- Percolators
- Deodorants en schoonheidsprodukten
- Industrieel werk

Aluminium is een ijzer dat op grote schaal aanwezig is in de natuur en het wordt vaak gebruikt door de mens. Het is echter zeer giftig voor het zenuwstelsel, omdat het gemakkelijk door de hersenen bloed barrière geraakt. Dan krijgt het toegang tot gevoelige delen van de diepe hersenen.

Aluminium heeft ook een negatieve invloed op de Krebs cyclus. Deze cyclus is essentieel in het welzijn en de gezondheid van elk individu. Wanneer de Krebs cyclus wordt onderbroken, valt het menselijk systeem uit. De motor van uw cellen vertraagt, ze zijn vergiftigd.

Macrophagische Myofasciitis wordt beschouwd als een zeldzame ziekte. Kans dat uw arts er nog nooit over heeft gehoord.
Deze ziekte wordt pas erkend sinds de jaren 1990. Vaak manifesteert de ziekte zich enkele jaren na een vaccinatie maar men rapporteert reeds gevallen van zeer kleine kinderen.
Als u dus kort na een vaccinatie ziek werd, en u herkent zich in de bovenvermelde symptomen,  is het misschien wel de moeite waard om deze optie te overwegen.

Bronnen:
http://www.orpha.net/data/patho/GB/uk-myofa.pdf
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12797472
http://brain.oxfordjournals.org/content/124/5/974.full

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1046/j.1432-1033.2000.01328.x/full
The most important function of mitochondria is the oxidation of substrates to produce bioenergy. Several lines of evidence indicate that mitochondria from neurons affected by degenerative disorders related to aging exhibit aberrant oxidation processes [16]. Furthermore, it is worth mentioning that there is a strict correlation between Krebs cycle and glycolysis. In this connection it has been demonstrated that Al (aluminium) is a strong inhibitor of some enzymes of the glycolysis pathway [17–19] as well as glucokinase and phosphofructokinase [20]. All these elements reinforce the possibility that Al could interfere the bioenergetic pathways in mitochondria.

...
In addition, it has been demonstrated that aluminum alters the homeostasis of intracellular calcium in mitochondria, a phenomenon linked to initiation of apoptotic cell death; this observation provides support for the potential detrimental effects of this metal ion on this organelle [53].