Google Website Translator Gadget

dinsdag 15 februari 2011

Dag 377 Papier hier

Energie! Alleluja! Ik sta op mijn benen, heb geen zin om terug in dat bed te gaan liggen. Mijn dossier met administratie wordt weer sitopresto bovengehaald. Het is nu of weet ik wanneer weer. De volgende uren hou ik me bezig met copiëren en ordenen. Eindelijk! Daar was ik al sinds december met bezig. Twee maanden waar een ander een dag over zou doen.


Nog geen immunitaire gewaarwordingen van de verhoging van de LDN.

Dag 366 Rien à signaler

RAS, rien à signaler. Niets te vermelden. Wakker worden, ontbijt, bed in, eruit voor de plasrondes en maaltijden, slapen slapen slapen en ontdekken dat het 20 uur is. Weer gaan slapen.


What a waste of life. Nu ja, het is het enige overlevingsmechanisme van dit lijf om heelhuids de volgende dag te halen. Het bespaart energie voor belangrijkere zaken zoals bestrijden van een guerilla vijand.

Dat is me weer eens duidelijk geworden met de griep. Geen greintje weerstand had ik nog over. Hondsziek. Ik keek naar dat glas water en dacht maar, wat heb ik zo’n dorst. Maar wat stond dat glas zoooo ver.

Vanavond verhoog ik de dosis Low Dose Natrexone met 1 druppel. (Dat zou 0,25 mg moeten zijn. ) Ik neem dan 7 druppels of 1,75 mg. Soms twijfel ik wel of die druppelteller effectief 0,25 mg meet want mijn flesje is zo rap leeg ... het lijkt wel of het druppels van 0,50 mg zijn.

De laatste verhoging van dosis dateert van half december 2010.

Dag 365 Raketschild

Mijn overuren slaap van de afgelopen week hebben me een bonus opgeleverd. Ik ben opmerkelijk frisser deze ochtend. Dat komt goed van pas. Na de judo ga ik een tasje thee drinken bij een vriendin.


Mijn hoest is na 17 dagen mexicaanse griep nog niet weg en mijn hoofd lijkt wel te ontploffen bij elke bui. Een groot pas zakdoeken doet dienst als raketschild om de rest niet te besmetten.

Op de terugweg pik ik een speelkameraadje op. Mama kan gaan slapen. Grote broer houdt een broer in het zeil.

Too much for today. De tweewekelijkse cursus van hubby op zaterdag is er teveel aan. Judo, autorijden, thee, vriendjes, koken, ... daar moet ik dringend iets op zien te vinden.