Google Website Translator Gadget

maandag 14 maart 2011

Dag 395 Hulpmiddelen

Voormiddag rust, namiddag beter. We kunnen eruit om boodschappen te doen. Vandaag gezorgd voor een munstukje zodat ik een karretje meeneem en languit op kan steunen. Alle hulpmiddelen zijn goed en deze rolt!


Info:

Analyseer je voedingsverlangens:

Allereerst, kijk naar wat je verlangens zijn. Er zijn bepaalde dingen die in aanmerking zouden komen als niet per se zo gezond, dus als je verlangen chocoladetaart, wat is dat allemaal over hebt?

Er is ook een oplossing in dat verlangen, dus ik zou gaan controleren wat er in chocolade. Wat zit er in rauwe cacao - en dat is rauwe chocolade - dat mijn lichaam zegt dat ik nodig? Oh, rauwe cacao is zo hoog in zoveel dingen - magnesium is er één van, maar ook fenylalanine, dat ons helpt voor een betere werking van de hersenen in het algemeen.

Het lichaam is zeer intelligent, en het zal aan self-diagnose doen. Wij moeten alleen maar volgen en deze verlangens voor een tijdje voeden.

Wist je dat 43% van de menstruerende vrouwen met hoofdpijn/migraine een tekort aan magnesium heeft tov slechts 14% van de niet-menstruerende vrouwen? Wat een toeval dat net de menstruerende vrouwen dan zo'n trek in chocolade blijken te hebben!

Gewoon magnesiumpillen slikken ladies!

Geen opmerkingen: