Google Website Translator Gadget

maandag 3 oktober 2011

Dag 515 Iedereen weg

Hubby vertrekt met jongste naar Frankrijk en ik blijf hier. Alleen thuis blijven is mijn vakantie. Ik werk mijn rondje bezoekjes af deze week en dan gaat de telefoon uit voor een paar dagen. Stilte, rust, kalmte.


Info:

Ik heb een gesprek met een ME-specialist die gewag maakt van ME als een toxisch syndroom oftewel een toxidroom.

Men spreekt hiervan als patienten op de spoed worden opgenomen bij een overdosis medicatie (pijnstillers, antidepressiva, betablokkers, ...), vergif, organofosfaten, drugs, ...

Interessant om weten is dat de standaardbehandeling die men geeft bij een vergiftiging in een ziekenhuis Naloxone is, oftewel de injecteerbare versie van Naltrexone.

Verder gebruikt men actieve kool voor de darmen, darmlavage en een stof voor het alkaliniseren van de urine. Men vermeldt ook lysomusil (NAC), metyleen blauw, ...

Degenen die mijn blog al een tijdje volgen, zullen ongetwijfeld een reeks handelingen herkennen die mijn gezondheid hebben doen vooruitgaan.

Namelijk:

- low dose naltrexone

- Alkala N

- leverreiniging (wat ook de darmen reinigt)

- NAC

- ...

Afgezien van acute vergiftiging zijn er verschillende redenen waarom mensen slecht bovenvermelde toxische stoffen kunnen afbreken:

- je bent glutenintolerant

- je hebt een genetische afwijking (cytochroom P450)

- ...Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat ik een protocol heb ontwikkeld waarbij ik mijn deficiënte lever help zijn rol te vervullen en/of ik mijn low grade chronische vergiftiging behandel.

Aan alle artsen en patienten die nu meelezen, vooraleer u nog meer medicatie voorschrijft of slikt, overweeg even mijn theorie.Bronnen:

http://opstaanmetmecvs.blogspot.com/p/low-dose-naltrexone.html

http://opstaanmetmecvs.blogspot.com/p/supplementen.html

http://opstaanmetmecvs.blogspot.com/search?q=blue

http://www.multiplechemicalsensitivity.org/

Geen opmerkingen: