Google Website Translator Gadget

donderdag 16 december 2010

Dag 306 Nobelprijs

Weer een uur langer wakker dan gewoonlijk 's ochtends. En diep vanbinnen brandt er dat vuurtje weer. Super. Dat lijf kan weer een ietsiepietsie meer.


Dat vuurtje van weerstand, de wereld verbeteraar, het van de daken willen schreeuwen, ... Iedereen die vandaag in mijn vuurlinie komt, zal er aan moeten geloven.

Ik droom van gesprekken met breinspecialisten die onbevlekt zijn. Wil ze zo graag de kans van hun leven geven om de Nobelprijs te winnen met onze ideeën lol. Wij als patienten zien, beleven er ervaren dagelijks zaken die in geen enkele handleiding beschreven staan wat onze spookziekte betreft.

Het ligt voor te grijpen en ze doen er niks mee. Eigenlijk zouden we als Think Thank kunnen fungeren. We moeten onze ziekte uitbuiten. De machtspelletjes omdraaien. Zoals zij nu al decennia met ons doen.

Ik blijf dromen. Niet als weerwraak, eerder als herverdeling van de rollen.

Info

De bladeren van de NEEM boom uit India zouden sinds eeuwenlang gebruikt zijn in de Ayurveda, Indische geneeskunde vanwege zijn vele toepassingsmogelijkheden.

Het zuivert het bloed, elimineert bacterieën, schimmels, parasieten, virussen, wratten en oude zweren. Het kalmeert ontstekingen, en vermindert de roodheid ervan, het houdt de huid vochtig en soepel, het verlicht littekens en pigmentatie, ...

Het behandelt tevens gengivitis en nog veel meer.

Tot slot zou het ook je cholesterol zouden verlagen op een natuurlijke manier.

Je kan er hier alvast meer over lezen als voorsmaakje:

http://www.discoverneem.com/neem-plant.html


“Je kunt niet van ME/CVS patiënten verwachten dat ze acties kunnen voeren, ze zijn zelf nauwelijks tot iets toe in staat.” door Catryn

Geen opmerkingen: