Google Website Translator Gadget

zondag 2 oktober 2011

Dag 513 Slecht nieuws

De bloeduitslagen van de puber zijn niet goed. De dokter vertrouwt het niet wellicht omdat moeder ook al zolang ziek is. We hopen op vals alarm. Zoniet heeft ie ook een auto-immuunziekte. Rara, van wie zou ie dat hebben? Moet ik nu de andere kinderen ook laten testen?

Mijn zoon is me dankbaar want mama had stiekem een paar kruisjes extra gezet op het aanvraagformulier voor bloedonderzoek. Blijkt dat net wat ik had aangekruist, zwaar afwijkend bleek te zijn.

Als er één ding is dat ik geleerd heb met chronisch ziekzijn, dat je verantwoordelijk bent voor je eigen toekomst. Dankzij fora van zieken ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als ik bij het eerste gesprek aanwezig was geweest, had ik ongetwijfeld gevraagd aan de huisarts om deze onderzoeken uit te voeren.

Jammer dat veel artsen en specialisten de interesse, betrokkenheid en ervaring van chronisch zieke patienten diskwalificeren.

Info:
Een boek over de toxiciteit van gluten

http://www.amazon.com/Gluten-Toxicity-Mysterious-Herpetiformis-Intolerance/dp/1453864113/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1310667450&sr=1-1#reader_1453864113

Geen opmerkingen: