Google Website Translator Gadget

woensdag 27 oktober 2010

Dag 258 System error

De temperatuur is nog steeds 0,8C hoger dan de 36,1 die ik sinds maart dit jaar mag optekenen. Dat was de eerste duidelijke waarneming dat de neuraal therapie effect had op het bindweefsel, namelijk reguleren van de lichaamstemperatuur.


Mijn bloed veranderde enkel nog in dat van een reptiel bij een grote lichamelijke inspanning. Lekker koud tot een magere 35,4°C. Alleen stilliggen op een warme plek blijkt dan de oplossing, ver weg uit de zon om niet helemaal te verbranden bij de minste zonnestraal.

Zou de LDN mijn immuunsysteem wakkerschudden en/of iets gevonden hebben?

De afgelopen energieke dagen beginnen hun tol te eisen. Vandaag wordt terug platte rust maar ik voel me nog steeds niet ziek.

Het wordt me alsmaar duidelijker dat dit een neurologische aandoening is en dus de hersenen aantast. De software doet het niet meer naar behoren en vervolgens stuurt het foute signalen naar de hardware (organen) die op hun beurt verkeerd werken met de nodige dramatische gevolgen vandien.

Het lichaam recupereert echter wonderbaarlijk snel zodra de software terug werkt.

Het heeft geen zin oefentherapie op te leggen als het neurologisch niet werkt. Zoveel is me nu wel duidelijk met die LDN dezer dagen.

Maar zoals bij een computer waar de software het af laat weten, hebben we hier te maken met een virus, een worm, een trojaans paard, ...?


Info:

Gc-MAF injecties geneest 100% deelnemende kankerpatienten (40) en is genezende aanpak voor kanker?

zaterdag 22 november 2008 6:49 door kanker-actueel

Wekelijkse injecties met Gc-MAF een vitamine D verbindend eiwit werken zeer effectief (100% genezing bij totaal 40 kankerpatienten na resp. 4 tot 7 jaar) als vernietiging en bescherming tegen terugkeer van prostaatkanker, borstkanker en darmkanker blijkt uit drie los van elkaar staande studies. Is dit de genezende behandeling van kanker? In ieder geval zeer veelbelovend.

Het Gc-MAF, een vitamine D bindend glyco-protein (een molecule met een glucose - suiker - en eiwit component) werkt 100% effectief in het volledig vernietigen van kankercellen binnen een jaar maximaal en de kanker komt jaren later zelfs niet meer terug als dit wekelijks wordt gegeven al of niet na operatieve ingreep bij verschillende vormen van kanker.

Dat blijkt uit een aantal studies recent uitgevoerd door Japanse onderzoekers bij respectievelijk prostaatkanker, borstkanker en darmkanker. Maar ook andere studies wijzen uit volgens de Japanse onderzoekers dat Gc-MAF werkt bij zo goed als alle vormen van kanker, zelfs bij bloedkankersoorten als leukemie.

De kosten van deze aanpak bedragen gemiddeld $ 150,-- per injectie en gemiddeld heeft iemand zeg 35 wekelijkse inejcties nodig. Daarbij komen dan uiteraard nog wel de kosten van de artsen, ziekenhuisbezoek en het maken van scans enz.

Maar lijkt o.i. een betaalbare aanpak, zeker als je bedenkt dat er geen bijkomende kosten zijn voor bestrijden van infecties en andere bijwerkingen. En de kwaliteit van leven blijkt uitstekend van alle deelnemende kankerpatienten.

De complete remissies duurden in ieder geval 4 tot 7 jaar afhankelijk van de studieduur. Het effect van Gc-MAF blijkt 100% te zijn. Geen enkele deelnemende kankerpatient (40 totaal verdeeld over 3 studies) aan deze studies kreeg een terugkeer binnen resp. 4 tot 7 jaar van zijn of haar kanker. Ook werden er geen bijwerkingen vermeld. Verder bleken de kankerpatienten beschermd tegen verlaagde bloedwaarden en/of infecties.

Eerdere studies (al vanaf 1993 publiceren Japanse onderzoekers regelmatig over deze aanpak) hebben al aangetoond dat deze methode volledig veilig is. Citaat uit het abstract van de borstkankerstudie (the January 15 issue of the International Journal of Cancer. [International Journal Cancer.2008 January15; 122(2):461-7] ): Na 16-22 weken van injecties met Gc-MAF vielen de hoeveelheid NAGALASE enzymen (alpha-N-acetylgalactosaminidase) terug tot het niveau van een gezond mens, welke erop duidt dat de tumoren volledig zijn geëlimineerd, aldus de onderzoekers.

De behandeling was volledig succesvol...het werkte in 100% bij de 16 kankerpatienten uit de studie en er waren geen recidieven noch bijwerkingen over een periode van 4 jaar.

Lees verder over Gc-MAF injecties met abstracten van andere studies enz. onder:

http://www.kanker-actueel.nl/index.php?blz=on_re&id=13213

Deze behandeling wordt inmiddels ook bij ME-patienten toegepast. De eerste 10 (tien) inspuitingen gebeuren intraveneus, de volgende 10 intramusculair, telkens 1 x per week.
Kostprijs per spuit is op moment van schrijven 35 euro per inspuiting ipv 150 euro in 2008.
Men kan ten vroegste verbetering voelen na drie maanden gebruik.

U kan pogen de kosten in te brengen bij uw (zorg)verzekeraar maar zoals vaak, wat ze niet kennen en buiten de klassieke lijntjes valt, zullen ze niet willen vergoeden. Liever een langdurig zieke patient ... snap de logica, zoek de fout.

Geen opmerkingen: