Google Website Translator Gadget

dinsdag 21 september 2010

Dag 223 Sorry

Veel fut zit er niet meer in na de boodschappen en kooksessie van gisteren. Ik trakteer mezelf op glutenvrije cracotten en dito smeersel en begeef me terug naar bed. Keelpijn, brandende pijn in mijn borstkast, oksels die steken, cellen die traag draaien, ... Daar gaan mijn plannen om zelfs maar een uurtje te brainstormen.


Het is nu exact 15 dagen geleden dat ik met de LDN ben begonnen en mijn hoofd steekt weer duidelijk.

Niet het dagelijkse doffe gevoel waardoor iedereen in huis reeds jarenlang standaard "sorry" zegt als ze een kastdeur laten dichtvallen of een mes op de grond om niet ter plekke doodgebliksemd te worden door mijn ogen.

Zelfs de jongste is geconditioneerd in de auto met vriendjes. "Je mag geen lawaai maken want mijn mama kan daar niet tegen."

Niet dat ze altijd zo aardig zijn, de televisie, de radio, skype en het water van de kraan mogen wat mij betreft een paar decibels lager zijn.

Tegen 15 uur een nieuwe pil D-phenylalaline en opmerkelijk, een uurtje later is de inmiddels knallende hoofdpijn duidelijk weer dragelijk geworden. Aha! Dat enzym werkt dus echt op de acute pijn. Net zoals vorige week bij de prik van de naald.

Een smsje van een kameraad. Hij heeft me al een paar dagen niet meer gehoord en maakt zich zorgen. Vraag: Alles ok? Antwoord: Een ligdag. Zo weet ie onderhand genoeg.

Een vriendin heeft ontslag genomen na enkele dagen als leerkracht. Ze keek er nochtans zo naar uit, was helemaal in de wolken. Ze werd er echter depressief van. Ze gaat vanavond naar haar "therapeut". Sommigen begrijpen niet dat ze hun ongeluk zelf opzoeken. Wat zou ze doen als ze jaren ziek van beweging en geestelijke inspanning in haar bed zou liggen?


Info:Vitamine G van Grond

Aarding verwijst naar de ontdekking van belangrijke voordelen voor de gezondheid als gevolg van contact met de natuurlijke oppervlak van de elektrische energie van de aarde.

Contact is zo simpel als het lopen op blote voeten buiten, of zitten, werken, of slapen binnenshuis met geleidende apparaten die de overdracht van de grond naar je binnen toe brengen.

In de elektriciteitssector, zijn alle elektrische systemen "geaard", dat wil zeggen gestabiliseerd door de elektrische energie van het aardoppervlak.

Zonder grond, zouden toestellen niet goed werken. Wanneer aangesloten op de aarde, krijgt het lichaam een elektrisch signaal dat de vele biologische systemen en mechanismen normaliseert en stabiliseert.

Dit signaal lijkt ook de bron van negatief geladen vrije elektronen, aanwezig in onbeperkte hoeveelheid op het oppervlak van de Aarde.

Wij stellen voor dat de machtigste anti-inflammatoire bron op de planeet het de aarde zelf zijn!

We suggereren verder dat de destructieve chronische ontsteking het gevolg kan zijn van een elektron tekort dat wordt verholpen door contact met oneindige reservoir van de vrije elektronen van de aarde.

De voordelen van Aarding:

• verbetering of verdwijning van de symptomen van vele ontstekings-gerelateerde aandoeningen

• vermindering of verdwijning van chronische pijn

• beter slapen en sneller inslapen

• verhoging van de energie

• verlaagde stress, meer rust door afkoeling van het zenuwstelsel en de stresshormonen

• normalisatie van de biologische ritmes van het lichaam

• dunner bloed, een betere bloeddruk en stroomsnelheid

• spierspanning en verlichtte hoofdpijn

• verminderde hormonale en menstruele symptomen

• drastisch snellere genezing en vermindering / preventie van doorligwonden

• verlaging / afschaffing van de jetlag

• bescherming tegen de potentieel verontrustende milieu elektromagnetische velden (EMV)

• versneld herstel na intensieve sportieve activiteitLees meer hier:

http://www.earthinginstitute.net/index.php/research

en hier

http://www.townsendletter.com/May2010/earthing0510.html

Geen opmerkingen: