Google Website Translator Gadget

vrijdag 22 oktober 2010

Dag 256 Wonder

Eureka! Het is zover ... tralalalala. De LDN werkt weer. Net zoals deze zomer. Het duurt dus om en bij 6 weken voor het effect heeft. Dat pilletje werkt echt. Geen placebo effect. I'm the living proof.


Ik voel me kiplekkerrrrrrr. Heel de dag rondgelopen. Enkel tegen de middag een uurtje gaan liggen. Na schooltijd boodschappen zelfs gaan doen en vervolgens kunnen koken.

In de auto de muziek knalhard opengedraaid. Anouk, “Three days in a row” schalde door de luidsprekers. Heb in geen jaren nog deftig naar muziek kunnen luisteren. Altijd maar stilte weg van de prikkels.

Tegen 21 uur kruip ik onder de wol. Met de laptop op het deken bol ik de avond uit. Het is 23u30 als ik moeiteloos opsta. Mijn temperatuur is wat gestegen. Tijd om mijn LDN pilletje te nemen!

Ik heb weer een toekomst. Waar wachten jullie nog op?
 
Ik verwacht dat als ik de dosis volgende week verhoog, ik even een terugval zal hebben. Dat is logisch. Je lichaam maakt endorfinen aan, dus je immuunsysteem krijgt meer armslag, gaat de beestjes weer extra de baas.


Dan als die veldslag gewonnen is, zullen bepaalde klachten weer verdwenen zijn, en met een beetje geluk een stukje meer energie en weerstand.

Dan wacht ik tot dat het lichaam dat evenwicht gewoon is en vervolgens verhoog ik de dosis opnieuw.
Niets bruskeren.

Geen opmerkingen: